Početna - IZDVOJENO - 1. halubajski kros
Udruga POKRENIMO SE

1. halubajski kros

Matejna je iza nas, a u sklopu Matejne 2013. u organizaciji Udruge roditelja “Pokrenimo se” održao se 1. halubajski kros koji je polučio velik uspjeh, a nadamo se da će svake sljedeće godine biti sve bolje i da će se prijavljivati sve više sudionika. Obično se kaže da se prvi mačići bacaju u vodu, no očigledno je da što se tiče krosa to nije bio slučaj.

1. halubajski kros održan je, dakle, u subotu na šetnici Plešivac gdje je najmlađi sudionik imao svega 4 godine, a najstariji 56 godina, dok je cijeli Plešivac vrvio nasmijanim i veselim licima, čemu je uvelike i pogodovalo prekrasno vrijeme koje je pratilo cijeli događaj.
Prijave za kros odvijale su se između 9 i 10 sati, a sam kros startao je, kako je bilo i predviđeno, u 10 sati.
Rezultati 1. krosa po kategorijama su sljedeći:
1. kategorija do 12 godina: 1. mjesto Mateo Bencek, 2. mjesto Lovro Magić, 3. mjesto Antonio Kezić;
2. kategorija od 12-15 godina: 1. mjesto Stiv Sviličić, 2. mjesto Patrik Balukčić, 3. mjesto Sven Sviličić;
3. kategorija od 15-40 godina: 1. mjesto Ivica Biondić, 2. mjesto Alen Sršen, 3. mjesto Dragan Mrak;
4. kategorija od 40 godina: 1. mjesto Đani Fućak (ujedno i najstariji sudionik krosa), 2. mjesto Mario Kezić, 3. mjesto Mario Klasan.

Valja spomenuti da su prva tri mjesta u svakoj kategoriji osvojila pripadajuće medalje, a najmlađi sudionik Matej Božić i najstariji sudionik Đani Fućak osvojili su i pehare.
Svi sudionici 1. halubajskog krosa dobili su bedževe Udruge roditelja kao simboličan suvenir i znak sjećanja na 1. halubajski kros, a Općina Viškovo svima je osigurala vodu i voće.

Nadamo se da će za 10, 15, 20 godina i više svi sudionici moći reći: “Vidiš, ovo sam dobio prije 20 godina na 1. halubajskom krosu…., a sada se moje dijete natječe na njemu!”

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...