Početna - IZDVOJENO - 10. Carnival Snowboard Session ipak u nedjelju

10. Carnival Snowboard Session ipak u nedjelju

Vremenske neprilike natjerale su organizatore svih maškaranih zbivanja na otvorenom u Rijeci da planirana događanja sa subotu prebace na nedjelju. Tako su i organizatori 10. Carnival Snowboard Sessiona odlučili riječko gradsko snowboard natjecanje odgoditi za jedan dan.

Sve ostaje isto. Prva trening vožnja počet će u 14 sati, nakon nje će uslijediti dvije kvalifikacijske runde te finalna koja će se održati od 18 do 19 sati. Naposljetku organizatori, Snowboard klub Nine i Turistička zajednica grada Rijeke, će proglasiti najbolje i uručiti nagrade. Publiku će na Gatu Karoline Riječke zabavljati DJ-evieRvin i Deepstoned.

U nedjelju će na Gatu Karoline Riječke snage odmjeriti 20 natjecatelja. Iako ih je nekoliko zbog odgode otkazalo svoj nastup, odmah po otkazivanju subotnjeg događanja stigle su nove prijave ridera koji su subotu rezervirali za druga natjecanja.

U goste riječkoj ekipi snowboardera stigla je novosadska delegacija organizatora tamošnjeg gradskog snowboard natjecanja AvalancheRisk City Jama. Zajedničkim snagama dvije ekipe žele ojačati i povezati regionalnu snowboard scenu, zbog čega će dodijeliti nagradu za ukupnog pobjednika oba natjecanja. Nagrada će biti dodijeljena na proglašenju pobjednika u Rijeci.

Na Gatu je sve još u petak bilo spremno. Skela s novom stazom se postavljala cijeli tjedan, a u petak je s Platka dovezen i snijeg.

Preksinoć je u Omladinskom kulturnom centru Palach održan 3. Carnival Snowboard Film Festival, na kojem su prikazani snowboard clipovi. Film festival još je jedan pokušaj organizatora da povećaju popularnost snowboardinga te predstave svoju subkulturu javnosti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preuređenje trga i šetnice u Iki

Gradu Opatiji odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.112.375,00 kuna za „Interpretaciju 300 let škvera va Ike“. Sredstva je ...