Početna - IZDVOJENO - 10 kandidata natječe se za mjesto direktora novoosnovane agencije RIJEKA 2020
mg_0057

10 kandidata natječe se za mjesto direktora novoosnovane agencije RIJEKA 2020

Na natječaj za mjesto direktora novoosnovane agencije RIJEKA 2020 d.o.o., koja provodi projekt Europske prijestolnice kulture, pristigle su prijave čak 10 kandidata. Na natječaj su se prijavili: Emina  Višnić, Edvin Jurin, Dunja Đurica, Sanda Filipović, Ferucio Burburan, Morana Komljenović, Tina Hajon, Sanja Rađenović, Hrvoje Hribar i Jovan Marjanović.

 Slijedom raspisivanja natječaja za imenovanje direktora RIJEKA 2020 d.o.o. 8. srpnja 2016. godine na web stranicama Grada Rijeke i Rijeka EPK 2020., prijave kandidata zaprimilo je Povjerenstvo za provedbu natječaja u sastavu: Ivan Šarar, pročelnik Odjel gradske uprave za kulturu Grada Rijeke, Valerij Jurešić, pročelnik Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije, Irena Kregar Šegota, direktorica RIJEKA 2020 d.o.o., i Slaven Tolj, ravnatelj Muzeja moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci.

Svih deset kandidata udovoljava uvjetima natječaja. Dostavili su sve tražene dokumente i pozvani na razgovor za posao, koji će se održati 20.,21. i 22. rujna. Slijedom razgovora Povjerenstvo će podnijeti izvješće Nadzornom odboru Društva i Skupštini, koja donosi odluku od izboru/imenovanju direktora/direktorice Društva Rijeka 2020.

Odluka će biti objavljena 8. listopada, odnosno 60 dana od dana isteka roka za prijavu.

Trgovačko društvo RIJEKA 2020 d.o.o. osnovano je u svibnju ove godine, a direktora/direktoricu će birati na mandat od pet godina, odnosno do 2021. godine.

Podsjetimo, nakon uspješne kandidature za titulu Europske prijestolnice kulture 2020. godine, a onda i formalnog proglašenja Rijeke prijestolnicom kulture od strane Vlade Republike Hrvatske 23. lipnja, novoosnovana agencija RIJEKA 2020 d.o.o., koja provodi projekt Europske prijestolnice kulture, raspisala je natječaj za direktoricu/direktora tvrtke.

Natječaj za imenovanje direktora RIJEKA 2020 d.o.o. objavljen je 8. srpnja 2016. godine na web stranicama Grada Rijeke i Rijeka EPK 2020. Prijave na natječaj trebalo je dostaviti u roku od 30 dana od javne objave natječaja, odnosno najkasnije do 7. kolovoza 2016. godine, a cjelokupni tekst natječaja s opisom svih potrebnih elemenata prijave nalazi se na službenoj stranici Rijeke 2020 (www.rijeka2020.eu) na hrvatskom i engleskom jeziku.

Natječaj je bio međunarodnog karaktera i otvoren za širok krug najmotiviranijih i najiskusnijih kandidata.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...