Početna - IZDVOJENO - 10. Noćna Rika za Milu Rončević u Jušićima

10. Noćna Rika za Milu Rončević u Jušićima

U sklopu „Dana javnog zdravstva Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ“ trči se 10. Noćna Rika

Manifestacija obilježavanja Svjetskog dana zdravlja počinje 1. travnja i traje do 6. travnja 2019 u organizaciji je SRK Rika. Ova će manifestacija biti zatvorena s Noćnom Rikom u Jušićima. Svim trkačima mjerit će se tlak i šećer u krvi i podijeliti promotivne materijale i Narodni zdravstveni list, koji je tematski vezan upravo za obilježavanje Svjetskog dana zdravlja.

New Project (3)

U društvenom domu Jušići predviđeno je okupljanje 6. travnja (subota) od 19:00 sati. Predviđeni početak treninga bit će u 20:00 sati.

Sanja Begić vam je pripremila kombinaciju makadama, singlića i cca 500m asfalta. Staza je lagana i trčljiva, duga oko 7,5 km sa 147 m uspona. Započinje i završava singlićem koji nije zahtjevan. Ostatak staze je makadam, a na šestom kilometru očekuje vas 500 m asfalta. Staza počinje u Jušićima na dječjem igralištu. Između kuća ulazi u šumu do mjesta Brajani, gdje izlazi kratko na asfalt (20 m) i desno nastavlja kratkim singlićem koji se spaja na makadam s laganim usponom. Ispod Stanića skreće lijevo prema mjestu Principi. U Principima izlazi na asfalt (500m) kojim se trči do raskrsnice i ulaza u zadnju dionicu travnatog singlića koji vas vodi do našeg poznatog čarobnog napitka.

noćna rika

Nakon zadnjeg treninga slijedi druženje u Domu gdje ćemo se oprostiti s Noćnim Rikama za ovu sezonu.

Logo Noćne Rike koji će biti zaštitni znak Noćnih Rika u sljedećoj sezoni osmislio je član Rike, Igor Verbnjak. Kao i svaki put do sad, i ova posljednja Noćna Rika će biti humanitarnog karaktera i sva skupljena sredstva ići će za liječenje Mile Rončević. 

Podsjećamo vas da svoje donacije možete i dalje uplaćivati na broj računa HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”.
Naziv banke: Banka Kovanica d.d. Rijeka.
Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...