Početna - SPORT - 1000 mažoretkinja na Europskom prvenstvu i kupu u Opatiji

1000 mažoretkinja na Europskom prvenstvu i kupu u Opatiji

Europsko prvenstvo i Europski kup mažoretkinja 2018. održat će se od 23. do 26. kolovoza u Opatij

U Opatiji će ovih dana boraviti oko 1000 natjecateljica i natjecatelja u mažoret sportu te njihovi treneri, voditelji i navijači iz 8 europskih zemalja: Hrvatske, Češke, Mađarske, Poljske, Francuske, Bugarske, Ukrajine i Moldavije. U natjecanju će se okušati 62 tima različitih dobnih skupina, a natjecateljski program će se održavati u Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

U petak 24. kolovoza 2018. s početkom u 19,00 sati bit će upriličen mimohod mažoret timova, uz pratnju  Limene glazbe Lovran, od dvorane Marino Cvetković do Slatine. Tijekom mimohoda promet Ulicom Maršala Tita neće biti zatvoren, ali će se, svakako, odvijati otežano. Stoga pozivamo vozače da od 19 do 20 sati izbjegavaju prometovanje Ulicom Maršala Tita u smjeru Slatine i obrnuto.

Organizatori manifestacije su Udruga mažoretkinja Opatija u suradnji s Alijansom mažoretkinja Adriatika i Svjetskom asocijacijom IAM- International Asssociation of Majorette Sport.

Europsko prvenstvo i Europski kup 2018. odvija se pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, te pod pokroviteljstvom Grada Opatije, TZ grada Opatije i Primorsko-goranske županije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) U Opatiji održan sastanak s gospodarstvenicima iz Kine

Gradonačelnik Fernando Kirigin i ravnatelj Regionalne razvojne agencije Primorsko-goranske županije “Prigoda” Vedran Kružić održali su sastanak sa predstavnicima kineske tvrtke ...