Početna - IZDVOJENO - 11. MEMORIJAL MARINO VALENTIN – DŽEKI

11. MEMORIJAL MARINO VALENTIN – DŽEKI

U organizaciji društva SRD “Zubatac” u nedjelju se u Lovranu održalo tradicionalno natjecanje u sportskom ribolovu sa obale – “11. MEMORIJAL MARINO VALENTIN – DŽEKI”.

Nastupilo je 17 momčadi sa područja istarske i primorsko-goranske županije, odnosno 34 ribarice i ribara, lovilo se u lovranskoj lučici i na lukobranu ACI marine Opatija u Ičičima, a kiša je padala punih pet sati natjecanja. Ulovi su bilo jako dobri, ukupno 799 primjeraka ribe, ukupne težine 31.431 gram.

Prvo mjesto osvojila je ubjedljivo momčad ŠRK “Meduza” iz Rovinja u sastavu Alen Bilić i Tomo Strossmayer, druga je bila momčad domaćina, SRD “Zubatac” Lovran, u sastavu Srećko Šobot i Marko Richardson, dok su treći bili Luka Bučević i Igor Plahuta iz ŠRK “Ičići” iz Ičića.

Najveću ribu natjecanja ulovila je Sonja Španjol iz lovranskog “Zubatca”, salpu od 214 grama.

Svečanost proglašenja i podjele priznanja održana je u restoranu “Kvarner” u Lovranu, a podjeli se pridružio i zamjenik lovranskog načelnika, gospodin Toni Družeta.

Ovo natjecanje održava u spomen na Marina Valentina, zvanog Džeki, dugogodišnjeg člana lovranskog društva, poznatog sportskog ribolovca i zaljubljenika u more.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Osoba zaposlena u Dječjem vrtiću u Matuljima zaražena koronom

Dobra vijest je da nitko od osoba povezanih sa slučajem u vrtiću nema simptome Na podučju Primorsko-goranske županije petero je ...