Početna - IZDVOJENO - Rijeka prošla u polufinale
HNK Rijeka
arhiva

Rijeka prošla u polufinale

Umjesto rutinskog prolaska u polufinale, Riječani su svojim navijačima priredili novi paket stresova. U drugoj polufinalnoj utakmici hrvatskog Kupa, Osijek je u regularnom dijelu susreta pobijedio Rijeku golom Dugandžića u 55. minuti. O pobjedniku su odlučili jedanaesterci koje su za Rijeku uspješno izveli Krstanović, Brezovec, Kramarić i Lešković. Unatoč promašaju Moisesa, Riječani su bili bolji od Osječana budući da je Vargić obranio udarac Škorića, a Perošević pogodio prečku Vargićevog gola.

Trener Rijeke Matjaž Kek na službenoj press konferenciji je rekao: “Kad ne zabiješ iz onakvih zicera kakve smo mi imali u prvom poluvremenu onda se zna zakomplicirati i zakompliciralo se. Na kraju smo mi imali sreće što smo dogurali do jedanaesteraca. Tu se onda ipak vidjela staloženost, mirnoća i koncentracija. Prošli smo, a kad se prođe ovako onda znači da smo imali i sreće jer jedanaesterci su lutrija. Ali dobro, prošli smo, to je bio i cilj. Domaćinu čestitke i želim im sve dobro u nastavku prvenstva. Imaju potencijal i ekipu. I podršku koju su imali i pozitivna atmosfera oko njih je zaista dobra.
Imao je i poruku za svoje igrače. Mojim igračima upozorenje da se ne može u pojedinim momentima misliti na sebe. Mi smo utakmicu kontrolirali a onda i sami sebi zabili gol. I ne volim kad se igrači izdignu iznad ekipe ili kad netko nešto odigra, pa misli da može imati mjesec dana pauze. Prolasku se ne gleda u zube, ali imamo mi što popričati do utakmice s Lokomotivom – zaključio je Kek. “

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...