Početna - IZDVOJENO - 13. Festival stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i mladih osoba s invaliditetom
13. festival stvaralastva

13. Festival stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i mladih osoba s invaliditetom

U četvrtak, 3. prosinca u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Strossmayerova 1, održat će se 13. Festival stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i mladih osoba s invaliditetom. S obzirom na dužinu programa i broj učesnika, i ove godine Festival će se odvijati u dva dijela: naši najmlađi sugrađani nastupaju u 11 sati, a oni “nešto stariji” svoj program započinju u 18 sati.

Festivalu će prethoditi cjelodnevna Prodajna izložba radova u atriju Hrvatskog kulturnog doma u trajanju od 10 do 18 sati.

Grad Rijeka pokrovitelj je manifestacije, a Projektni ured Zdravi grad organizator događanja.

Učestvuju: Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka, OŠ Fran Franković, OŠ Gornja Vežica, OŠ Kantrida, Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka, Centar za autizam podružnica Rijeka, Dječji vrtić Rijeka, Centar za rehabilitaciju Rijeka, Društvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije, Centar za rehabilitaciju Fortica, Dnevni centar za rehabilitaciju Slava Raškaj, Centar za rehabilitaciju Rijeka podružnica Kraljevica – Oštro, Udruga za sindrom Down – Rijeka 21, Ekonomska škola Mijo Mirković Rijeka, Pomorska škola Bakar, Prirodoslovno-grafička škola Rijeka, Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije i Modna agencija Glamour Tara.

Scensko rješenje, izvedbu elemenata i likovni predložak za program, pozivnicu i priznanje izradili su učenici Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...