foto: web

Porin

Svečana dodjela diskografske nagrade Porin bit će održana u petak, 27. lipnja 2014. godine u Zagrebu, u HYPO Event Centru. Zagrebu će ovo biti treći put kako je grad domaćin, Porin će zabljesnuti u punom sjaju.

Prošle je godine Porin zajedničkim riječko-opatijskim snagama održan 11. svibnja u Centru Zamet. Bio je to šesti opatijski i treći riječki Porin. Zagreb je izabran jer već debelo kasne s pripremama, a u Zagrebu je “sve svima blizu” ili je Hypo Event Centar dao “nemoralnu” financijsku ponudu koju nije bilo moguće odbiti, zasad to ostaje nepoznato.

Ukupno je 38 diskografa prijavilo svoja izdanja za nominacije Porina i zaprimljeno je 1705 prijava u 54 kategorije. Koliko je bila aktivna domaća glazbena scena u 2013. godini vidi se po tome što se za najbolji album godine natječe čak 85 izdanja, dok će se za dobitnika Porina u kategoriji novog izvođača godine boriti čak 36 mladih imena. 15. travanja 2014. godine u 19:30 sati objavit će se tko je nominiran za Porin 2014. godine.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Otvorene prijave na STEM radionice u inoLAB-u u Kastvu

Udruga za promicanje informatičke kulture E-Kastav od ove školske godine provodi radionice programiranja i robotike. Učenici se mogu prijaviti na ...