Početna - IZDVOJENO - 15. Fiumanka
Foto: web

15. Fiumanka

Fiumanka se danas počinje održavati u riječkom akvatoriju. Dolazak predsjednika na Rivu očekuje se oko 11:15 sati,nakon čega slijedi polazak brodom Kraljica mora prema startnoj liniji regate ispred riječkog lukobrana. Start regate Fiumanka je točno u podne. 15. Fiumanka odvijat će se na relaciji Rijeka – Kostrena – Omišalj – Rijeka. Regata Fiumanka se odvija pod počasnim pokroviteljstvom predsjednika Josipovića.

Predsjedniku će se pridružiti gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, predsjednik Skupštine Primorsko-goranske županije Erik Fabijanić, ravnatelj Lučke uprave Rijeka Vlado Mezak i predsjednik Uprave Jadrolinije Alen Klanac.

Nakon završetka regate, navečer u 20:30 biti će proglašenje pobjednika (Terminal), a nakon toga koncert Brkova i LETa 3 na Gatu Karoline Riječke od 21 sat. Paralelno se program Fiumanke cijeli dan održava i u Tower Centru Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...