Početna - IZDVOJENO - 15. Liburnia Jazz Festival
liburnia
web

15. Liburnia Jazz Festival

Ove godine Liburnia Jazz Festival slavi svoj 15 rođendan pod motom NAJBOLJE OD NAJBOLJEG JAZZA, kako svjetskog tako i hrvatskog. U 15 godina Liburnia Jazz je postao polazišna točka za mnoge svjetske turneje legendi jazza, pozornica za predstavljanje najnovijih jazz uradaka, a Opatija mjesto za sve ljubitelje jazza i dobre glazbe uopće.

I ove godine Liburnia Jazz Festival priprema čak 14 koncerata na 8 pozornica. Uvod u Festival je na terasi hotela Kvarner, a zatim za vrijeme jazz okupacije Opatije jutro započinje jazz doručkom na terasama hotela Ambasador, Kvarner i Milenij, nastavlja se uz krstarenje opatijskom rivijerom jedinstvenim Jazz Boatom, a u rano predvečerje jazz odjekuje s terase hotela Bristol. Večernji koncerti najboljih od najboljeg hrvatskog i svjetskog jazza održavaju se na Ljetnoj pozornici, a završnica Festivala je na terasama hotela Kvarner i Tamaris.

Uz mnoštvo jazza po čitavom gradu, posebno najavljujemo koncerte:

2.07., četvrtak, hotel Kvarner: REMISENS – 10 VELIČANSTVENIH AMINATA SEYDI & THE ASTRONAUTS feat. „SNOW OWL“

3.07., petak, Ljetna pozornica: LIBURNIA JAZZ UNION feat. CROATIAN JAZZ ALL STAR (Elvis Stanić, Tamara Obrovac, Marko Tolja, Tina Vukov, Neven Frangeš, Hrvoje Rupčić,…)

4.07., subota, Ljetna pozornica: VOLCÁN feat. Gonzalo RUBALCABA, Horacio „EL NEGRO“ Hernandez, Giovanni HIDALGO, Jose Armando GOLA

5.07., nedjelja, Hotel Kvarner: UROŠ PERIČ – PERRY

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Grad Opatija odbija povećanje cijene odvoza otpada

Grad Opatija je odbio zahtjev Komunalca d.o.o. za izdavanje suglasnosti na izmjenu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog otpada i biorazgradivog ...