Početna - IZDVOJENO - 150 000 posjetitelja na hortikulturalnoj izložbi u Bad Ischlu
cvijeće
web

150 000 posjetitelja na hortikulturalnoj izložbi u Bad Ischlu

Gradonačelnik Bad Ischla, Hannes Heide, uručio je prošli tjedan cvijeće 150 tisućitoj posjetiteljici hortikulturalne izložbe „Des Keisers neue Gärten„ koja je otvorena u Bad Ischlu krajem travnja ove godine.

U sklopu izložbe te u ime povezanosti Opatije i Bad Ischla, Opatiji je pripala čast da jedna šetnica u Sisi parku bude posvećena Opatiji. Šetnjom kroz opatijsku promenadu u Sisi parku, posjetitelji se mogu upoznati s Opatijom putem  info ploče o našem gradu, ali i odmoriti se na „opatijskim klupama“. U sklopu izložbe osiguran je i promo materijal o Opatiji. Ovogodišnja je izložba hortikulture za Bad Ischl vrlo značajna. Gotovo sve zelene površine pune su cvijeća i cvjetnih instalacija, izgrađeno je nekoliko novih dječjih igrališta za različite uzraste, obnovljeno je i preuređeno nekoliko izložbenih prostora, a do 4. listopada trajat će bogat kulturno-zabavni program na otvorenome.

Ova se svestrana izložba hortikulture, vrijedna oko 8,5 milijuna eura, pripremala punih deset godina, i u sebi sadrži brojne elemente održivog razvoja te predstavlja jedinstvenu turističku ponudu Bad Ischla i okolice.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...