Početna - IZDVOJENO - 16. Dani črešanj va Lovrane

16. Dani črešanj va Lovrane

Sutra, 11. lipnja počinju 16. Dani črešanj va Lovrane, a trajat će do  19. lipnja. Glavna fešta je sutra od 18:00 do 23:00 sata.

Kao i svake godine slastičari hotela Excelsior pripremit ćedeset metara dugački štrudel od trešanja, a na svom štandu ponudit će još i krostatu od trešanja po cijeni od 14 kuna, dok je rezanje velikog štrudela na rasporedu u 20:30 sati. Uz ponudu kolača od trešanja nudit će se i friško nabrane trešnje, autohtoni suveniri te drugi domaći proizvodi.

U prigodnom programu nastupiti će DJ Vedran, Kvartet ”Asi“ i Folklorni ansambl ”Zora“ iz Opatije. Za vrijeme Dana črešanj lovranski ugostitelji nudit će uglavnom slastice, a neki i druga jela spravljena s lovranskim trešnjama, te friške črešnje. Sudjelovati će: restoran ”Kvarner“, hotel ”Excelsior“, hotel restoranm”Draga di Lovrana“, restoran ”Knezgrad“, restoran ”Štanger“, restoran ”Lovranska vrata“, restoran ”Stari grad“, konoba ”Kali“ u Medveji, restoran ”Bellavista“, ”Lovranski Pub“, restoran ”Riviera“, restoran ”Oaza“, restoran Villa Astra (uz prethodnu najavu i rezervaciju) te Gradska kavana Lovran, restoran pizzeria ”Delfino“ i konoba „Marun“– ukupno 16 ugostiteljskih objekata.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...