Početna - IZDVOJENO - 16. Sajam vjenčanja uz humanitarnu notu
sajam-vjenčanja

16. Sajam vjenčanja uz humanitarnu notu

Sezona sajmova vjenčanja otvara se ovog vikenda, 21. i 22. studenoga, u Rijeci u prostoru Atletske dvorane Kantrida, Istarska 1. Sajam vjenčanja organizira se već 16 godina zaredom na području Rijeke i okolice te sjedinjuje ono najbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, radionice, degustacije, popuste i nagrade te obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem. To je projekt koji tvrtka Adria Media Zagreb organizira u četiri grada u Hrvatskoj (Rijeci, Splitu, Osijeku i Zagrebu) s tradicijom dugom već 18 godina.

Nastavlja se i suradnja s nacionalnom humanitarnom akcijom “Palčić gore!”, kojom se nastoji ukazati na potrebe i probleme prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja. Prošlogodišnjom akcijom na Sajmu vjenčanja u četiri grada za palčiće su kupljena dva perfuzora za inkubatore. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, ali prije svega pomoći malenim palčićima.

U subotu, 21. studenoga, u 18 sati na VIP modnoj reviji humanitarnu akciju “Palčić gore!” podržat će i brojne poznate osobe poput Ivane Delač Đolo, riječkih manekenki Vedrane Linardić, Nikoline Miletić i Lane Gržetić, aktualne Miss Istarske županije Elene Jung, opatijskog pjevača Davida Danijela, kantautora, pisca i pjevača Dražena Turina Šajete, dječjeg plesnog studija RiS Dance centar pod kreativnim vodstvom Ivone Brnelić te ostalih gostiju iznenađenja.

Ulaz na sajam je slobodan, a više informacija možete pronaći nawww.magazinvjencanja.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...