Početna - NOVOSTI - 16. stručni skup vatrogasaca sredinom travnja u Opatiji

16. stručni skup vatrogasaca sredinom travnja u Opatiji

Svega dva mjeseca nas dijeli od 16. stručnog skupa vatrogasaca u Opatiji!

Usuradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom 16. i 17. travnja 2020. u Opatiji će se održati prestižan 16. stručni skup vatrogasaca.

Vatrogasci Primorsko-goranske županije i Hrvatska vatrogasna zajednica pozivaju vas da nam se pridružite. Ako ste imali priliku proteklih godina sudjelovati na opatijskom stručnom skupu vatrogasaca, onda zasigurno znate da je riječ o događaju koji okuplja i spaja dobrovoljne i profesionalne vatrogasce, proizvođače i distributere vatrogasne opreme, stručnjake iz protupožarnog inženjeringa, stručnjake zaštite na radu i sve ostale stručnjake za sigurnost i zaštitu od požara.

Razmjenom znanja, iskustava i ideja, snažno potičemo sve oblike neformalnog obrazovanja vatrogasaca. I ove godine imamo zemlju partnera – Mađarsku. Naše kolege iz Mađarske biti će gosti predavači, a njima će se pridružiti i kolege iz Slovenije.

Kao i prethodnih godina brojni izlagači vatrogasne opreme omogućit će vam da “bacite oko” na najnovije proizvode koje možete pronaći na tržištu.

Pridružite nam se i aktivno sudjelujte u radu ovogodišnjeg stručnog skupa vatrogasaca. Više je razloga zbog kojih treba biti u Opatiji 16. i 17. travnja 2020.

Imate priliku čuti odlične predavače i predavanja

  1. Predavačima možete postaviti pitanja
  2. Na zanimljivim radionicama poznate stvari možete sagledati iz druge perspektive – isplati se
  3. Stručni skup potiče profesionalnu znatiželju
  4. Uz iskrenu dobrodošlicu tu je i odlična organizacija skupa
  5. Opatija je prekrasna u svako doba godine, a tek u poljeće…

Osoblje opatijskog hotela Ambasador vas s nestrpljenjem očekuje. Već danas osigurajte smještaj po povoljnijoj cijeni za sudionike stručnog skupa.

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kamp na Preluku se uklanja, cijelo područje je predviđeno za kupanje

Gradski vijećnik Danko Švorinić uputio je pisanim putem vijećničko pitanje na temu auto kampa na Preluku Kako javlja portal Fiuman.hr, ...