Početna - NOVOSTI - 16. stručni skup vatrogasaca sredinom travnja u Opatiji

16. stručni skup vatrogasaca sredinom travnja u Opatiji

Svega dva mjeseca nas dijeli od 16. stručnog skupa vatrogasaca u Opatiji!

Usuradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom 16. i 17. travnja 2020. u Opatiji će se održati prestižan 16. stručni skup vatrogasaca.

Vatrogasci Primorsko-goranske županije i Hrvatska vatrogasna zajednica pozivaju vas da nam se pridružite. Ako ste imali priliku proteklih godina sudjelovati na opatijskom stručnom skupu vatrogasaca, onda zasigurno znate da je riječ o događaju koji okuplja i spaja dobrovoljne i profesionalne vatrogasce, proizvođače i distributere vatrogasne opreme, stručnjake iz protupožarnog inženjeringa, stručnjake zaštite na radu i sve ostale stručnjake za sigurnost i zaštitu od požara.

Razmjenom znanja, iskustava i ideja, snažno potičemo sve oblike neformalnog obrazovanja vatrogasaca. I ove godine imamo zemlju partnera – Mađarsku. Naše kolege iz Mađarske biti će gosti predavači, a njima će se pridružiti i kolege iz Slovenije.

Kao i prethodnih godina brojni izlagači vatrogasne opreme omogućit će vam da “bacite oko” na najnovije proizvode koje možete pronaći na tržištu.

Pridružite nam se i aktivno sudjelujte u radu ovogodišnjeg stručnog skupa vatrogasaca. Više je razloga zbog kojih treba biti u Opatiji 16. i 17. travnja 2020.

Imate priliku čuti odlične predavače i predavanja

  1. Predavačima možete postaviti pitanja
  2. Na zanimljivim radionicama poznate stvari možete sagledati iz druge perspektive – isplati se
  3. Stručni skup potiče profesionalnu znatiželju
  4. Uz iskrenu dobrodošlicu tu je i odlična organizacija skupa
  5. Opatija je prekrasna u svako doba godine, a tek u poljeće…

Osoblje opatijskog hotela Ambasador vas s nestrpljenjem očekuje. Već danas osigurajte smještaj po povoljnijoj cijeni za sudionike stručnog skupa.

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...