Početna - GLAZBA - 18. “Klape va Mandraće”, 24 srpnja nastupaju na Voloskom

18. “Klape va Mandraće”, 24 srpnja nastupaju na Voloskom

Klape va Mandraće, tradicionalna i omiljena manifestacija ove će godine doživjeti svoju punoljetnost te će na Volosko dovesti klape koje će zapjevati u predivnom ambijentu, a sve će se dogoditi 24. srpnja.
Prošlogodišnji izmijenjeni koncept bio je uzrokovan epidemiološkim mjerama, za koje se nadamo da će ove godine dozvoliti “povratak na staro”. Ako tako i ne bude, klape će zasigurno zapjevati, na zadovoljstvo samih klapa, organizatora ali i brojne publike koja redovito ispuni Volosko i koja je ovu manifestaciju odavno prigrlila kao posebno dragu.
Organizator, Udruga MKM iz Opatije ovim putem poziva klape da se prijave na vrijeme.
Uvjeti nastupa su ostali isti, možemo skoro reći i jedinstveni posljednjih godina što se tiče klapskih nastupa, manifestacija i festivala – klape nastupaju a capella, bez glazbene pratnje, a takva se izvedba posebno cijeni i daje pun naglasak samoj vokalnoj izvedbi.
Klape se mogu prijaviti mailom na adresu: kzu.mkm.opatija@gmail.com ili telefonom na 091/ 57 56 508. Volosko, koje je samo po sebi doista posebno i inspirativno mjesto, će tako po osamnaesti put ispuniti klapska pjesma vrsnih klapa.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...