Početna - IZDVOJENO - 19. Oldtimer moto rally
oldtimer-klub-ri

19. Oldtimer moto rally

Ove godine obilježava se 20. obljetnica Oldtimer kluba Rijeka, jednog od najaktivnijih klubova čiji je međunarodni Oldtimer Moto Rally među najatraktivnijim u Hrvatskoj i svojevrsni je promotor ljepota našeg kraja. Ova značajna obljetnica obilježit će se cjelodnevnim programima koji će se održati od 24. do 26. lipnja 2016. godine na Aerodromu Grobnik.

Svečani dio proslave održat će se u subotu 25. lipnja 2016. godine, a  tada će se održati i tradicionalni 19. međunarodni oldtimer moto rally. Start rallya ove godine bit će na Aerodromu Grobnik. Riječ je o natjecanju sportsko turističkog karaktera.
Kao i prethodnih godina, tako i ove, na oldtimer moto rallyu očekuje se sudjelovanje 60-ak oldtimer motocikala iz cijele Hrvatske te iz Slovenije, Italije i  Austrije.

Proslava će se održati od 24. do 26. lipnja 2016. godine na Aerodromu Grobnik uz cjelodnevne programe. Posjetitelje će na Grobniku dočekati i dva „nova“ Chevroleta iz 1929 g., bit će tu i  izložba automobila, motocikala, auto show poznatih marki iz svijeta automobilizma, očekuje se dolazak klubova „Alfisti“ i Honde“, a bajkeri su najavili mogućnost probne vožnje po grobničkoj pisti.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...