Početna - IZDVOJENO - 20. međunarodni susret – oldtimer auto rally Rijeka
Oldtimer 2016

20. međunarodni susret – oldtimer auto rally Rijeka

Oldtimer klub Rijeka ove godine slavi 20. Obljetnicu postojanja, te 7. svibnja organizira tradicionalni, ove godine 20. međunarodni susret – oldtimer auto rally, natjecanje sportsko turističkog karaktera, koje je uvršteno i u kalendar susreta Hrvatskog oldtimer saveza.

U subotu, 7. svibnja u 10.30 sati iz Rijeke će oldtimer automobili krenuti put Čavla, Bakra, Drivenika, Ledenica, a cilj je u Crikvenici oko 16 sati.

Na konferenciji na kojoj je rally najavljen sudjelovali su Igor Načinović, pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke, Mišo Rukavina, predsjednik Oldtimer kluba Rijeka iz Matulja te Ivica Mataija, voditelj sekcije automobila Oldtimer kluba Rijeka iz Rijeke.

Ove se godine očekuje sudjelovanje 40-ak automobila i oko 50 sudionika iz cijele Hrvatske te iz Slovenije, Italije i Austrije. Automobili imaju izuzetnu povijesnu vrijednosti te su atraktivni za gledatelje.

Oldtimer klub Rijeka osnovan je 1996. godine u cilju promicanja tehničke kulture na području Primorsko goranske županije i šire, na način da članovi sakupljaju, čuvaju, obnavljaju i prezentiraju oldtimer vozila, a članovi smo Hrvatskog oldtimer saveza (HROS) kao krovne organizacije i Zajednice Tehničke kulture Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...