Početna - IZDVOJENO - 2016. rekordna turistička godina na Kvarneru
slika-grad-opatija

2016. rekordna turistička godina na Kvarneru

Ovo je rekordna turistička godina na Kvarneru, sa čak pet posto više gostiju, šest posto više ostvarenih noćenja, a i financijski pokazatelji prate te brojke, rečeno je na sjednici Skupštine Turističke zajednice Kvarnera. Iako stalno u javnosti slušamo o rekordnim godinama, o rušenju svih rekorda i ova je godin takva. I neka je, i neka svaka naredna bude rekordna.

Nakon prihvaćanja izvještaja o radu za desetomjesečno razdoblje, prihvaćen je plan rada za 2017. U okviru svečanog dijela Kvarnerskog dana turizma, 48 zaslužnih pojedinaca i tvrtki dobilo je priznanja.

Posebno priznanje dodjeljeno je dugogodišnjem direktoru Turističke zajednice Grada Raba Nedeljku Mikeliću za – kako stoji u obrazloženju – poseban i trajan doprinos razvoju turizma te za dugodišnju besprijekornu i inspirativnu suradnju.

Kvarnerski turizam diči se svojim novim hotelima s 4 i 5 zvjezdica, ali njegovo bogatstvo su ljudi – čovjek je ključ uspjeha u turizmu, rekla je direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...