Početna - IZDVOJENO - Na 23. Međunarodnom festivalu malih scena Devet predstava
predstava

Na 23. Međunarodnom festivalu malih scena Devet predstava

Hrvatski kulturni dom na Sušaku svakog je svibnja dom gostujućim kazališnim kućama koje dolaze predstaviti svoja najbolja i najprogresivnija komorna ostvarenja na Međunarodnom festivalu malih scena. Ove se godine Festival organizira po 23. put, a od 3. do 10. svibnja bit će odigrano devet predstava iz šest zemalja, i to iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Srbije, BiH i Bugarske.

Predstave aktualiziraju i problematiziraju ovo vrijeme, bave se ratnim i poslijeratnim traumama te neurozama suvremenog čovjeka, dostojno i na ljudski način. Konstanta ovog Festivala ustrajanje je na suvremenom izrazu, prvorazrednom glumačkom kazalištu i izvedbama koje omogućuju najneposredniji dodir izvođača i publike.

Festival otvara koprodukcija Kazališta Ulysses i MESS-a Sarajevo „Antigona – 2000 godina kasnije“ na zanimljivoj lokaciji – u skladištu na riječkom Kampusu, a sve ostale predstave odigrat će se u prostorima HKD-a.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obavijest – naplata naknade Hrvatskih voda za uređenje voda

Grad Opatija je od 2020. godine, sukladno zahtjevu Hrvatskih voda, preuzeo poslove naplate naknade za uređenje voda, koja se naplaćuje ...