Početna - IZDVOJENO - 25. godišnjica postojanja Kastafskog kulturnog leta i sljavljenička akcija Srebrni pir
kkl_srebrni_pir_01

25. godišnjica postojanja Kastafskog kulturnog leta i sljavljenička akcija Srebrni pir

Kao što znate, ove godine imamo poseban razlog za slavlje jer obilježavamo srebrni pir – 25. godina postojanja, odnosno 25 godina provedenih s vama, našom publikom, prijateljima, podržavateljima – s KKL obitelji, Kako bismo proslavili ovu, nama iznimno važnu, obljetnicu zajedno, pozivamo sve među vama koji u ovoj godini slave 25. godišnjicu zajedništva da nam se priključe u slavlju, poručili su organizatori Kastafskog kulturnog leta.

– Pozivamo vas da nam dostavite dokaze vaše ljubavi (vjenčani list, dokaz o civilnom partnerstvu ili bilo koji drugi dokaz vaše ljubavi od ’92.) koja je započela kad i Kastafsko kulturno leto i koja još uvijek traje na slavimozajedno@gmail.com ili ih donesite u festivalski ured radnim danom i subotom od 16 do 21 sat zaključno s 25. lipnja. Nagrađeni parovi bit će obaviješteni o preuzimanju nagrade do 30. lipnja. Napominjemo da ne smatramo kako je isključivo vjenčani list dokaz ljubavi, no zakonske regulative ne podupiru i nisu podupirale sve vrste ljubavi i partnerstva. Ukoliko nemate vjenčani list pozivamo vas da nam dostavite bilo koji drugi dokaz vaše ljubavi od ’92. (fotografije, pisma, ulaznice za događanja na kojima ste bili zajedno ili bilo koji drugi kreativni dokaz koji nedvosmisleno svjedoči o vašoj ljubavi), dodali su organozatori.

KKL tim će odabrati 5 najkreativnijih i najoriginalnijih parova koje će nagraditi ulaznicama za predstavu Münchhausen, koja će otvoriti ovo jubilarno, 25. Kastafsko kulturno leto te pozivamo sve na zajedničko fotografiranje koje će se održati 1. srpnja u 20 sata pored Voltice, starog ulaza u grad.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najljepši Advent uz more

Uživajte uz prelijepe slike opatijskog Adventa, autora Davida Kurtija, Foto Luigi i Smiljana Prpića. Preuzeto s: opatija.hr