Početna - KULTURA - 28. Kastafsko Kulturno Leto

28. Kastafsko Kulturno Leto

Kastafsko kulturno leto započinje svečanim otvorenjem 28. lipnja u 20 sati na Trg Matka Laginje

Očekuje nas puno dobre glazbe, zabave i smijeha. Festival je podijeljen po programskim linijama; Glazbeni program, Ritam dvorišta, Dramski program, Festival gitare, Filmski program, Dječji program, Književnu večer i Partnerski program i svatko će pronaći nešto za sebe.

Capture

Tu su Nina Badrić i Sandra Bagarić, Zoran Predin, S.A.R.S, Los Caballeros i mnogi drugi glazbenici. Đuro će vas nasmijati sa Đurologijom, a možete pogledati Brodolomke Teatra Moruzgva ili Ljubavna pisma Staljinu (Planet Art) te predstavu Igra u Dvoje (Histironi).

Ako volite ritam, dođite u utorak 30. srpnja na Vidikovac u Kastav na Spart Jazz Quinte ili 13. kolovoza 2019. na Denis Razz Adjustable Trio.Malo brži ritam nudi DJ Ivan Mastermix.

Za najmlađe su na programu predstave Orkestra Poca Loca i Lara u svijetu životinja koju izvodi KD Smješko te brojne radionice.MARKETING

Kastafsko Kulturno Leto njeguje tradiciju pa će tako u četvrtak, 18. srpnja 2019. u Vikotovoj bačvariji nastupati mladi harmonikaši Dorian Rubeša i Ema Sušanj.

Kastafsko Kulturno Leto zatvara 15. Festival Čakavske šansone Čansonfest  u petak, 30. kolovoza 2019.

PROGRAM

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Opatijac Marcel de Privitellio proglašen DJ-em godine

U kultnom zagrebačkom klubu Aquarius svečano je održana četvrta dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe za najbolja ostvarenja u 2019. godini. ...