Početna - IZDVOJENO - Budi i Ti prijatelj djece! Postanite i Vi vilenjaci!
soundset trsat
web

Budi i Ti prijatelj djece! Postanite i Vi vilenjaci!

Vrijeme blagdana je vrijeme darivanja. Ovog Božića zajedno proširimo krug najdražih!

Ekipa sa Soundset Trsata i učenici Medicinske škole u Rijeci, uz Vašu pomoć, postaju vilenjaci koji će uljepšati Božić klincima svih uzrasta u Domu za nezbrinutu djecu na Potoku i u Lovranu.

835 učenika i 100 djelatnika Medicinske škole u Rijeci sudjelovalo je u prikupljanju materijala potrebnog za izradu  1000 kom stiropornih kuglica zabor, a 250 učenika je kroz dva vikenda izradilo i ukrasilo kuglice za koje će skupljati dobrovoljni prilog na tri lokacije: Korzo, Tower centar i Zapadni trgovački centar. Novac će se donirati Domu I.B.Mažuranić.

Soundset Trsat  je s učenicima posjetio Domove te od djece i teta zapisao želje i potrebe.

Skromne liste želje svakog pojedinog djeteta kao i popis potrebitih stvari objaviti će se na FB stranici Soundset Trsata https://www.facebook.com/Trsat/?fref=ts

Soundset Trsat pozivat će slušatelje / građane da odabru poklon s liste i donesu ga na Radio Soundset Trsat, Zvonimirova 20A! Pobrinuti će se da svaka želja bude ispunjena dječjim osmijehom.

Soundset Trsat pozivati će građane također da posjete tri lokacije na kojima će učenici Medicinske škole dijeliti kuglice koje su sami izradili i za koje će prikupljati dobrovoljne priloge.

Postanite i vi vilenjaci Soundset Trsata & Medicinske škole Rijeka! Odazovite se akciji jer dobro je činiti dobro! Akcija traje do 20. prosinca 2015.

Sve informacije čekaju Vas na FB stranici Soundset Trsata kao i u radio  programu!

Za dodatna pitanja u vezi sudjelovanja učenika Medicinske škole u akciji, kao i za točne termine prikupljanja dobrovoljnih priloga za kuglice, možete kontaktirati nastavnicu Kristinu Šorić, email: kristina.resetar.kiki@gmail.com ili na mobitel 0989122448.

Za sva ostala pitanja vezana uz akciju vilenjaka „Budi i ti prijatelj djece“  kontaktirajte Soundset Trsat na: marketing@soundsettrsat.hr ili na tel.: 051/ 49 88 10

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...