Početna - IZDVOJENO - Maletić: Zadovoljni smo postignutim suglasjem o razvojnim projektima za budućnost Hrvatske
maletic.izjava
foto: HDZ

Maletić: Zadovoljni smo postignutim suglasjem o razvojnim projektima za budućnost Hrvatske

Potpredsjednik Sabora akademik Željko Reiner i eurozastupnica (i stručnjakinja za financije) Ivana Maletić u petak su – nakon zajedničkog sastanka predstavnika Domoljubne koalicije, Mosta i koalicije Hrvatska raste – odgovarali na pitanja brojnih okupljenih novinara.

U nastavku donosimo ključne poruke:

Pregovarali smo kao što vidite više od tri sata. Nastavljamo sutra – nastavit ćemo prekosutra. O mnogo stvari smo razgovarali. Oko nekih stvari smo se dogovorili, a hoćemo li oko svih – to ćemo vidjeti. O formiranju vlade ćemo nastaviti razgovarati – kao i do sada.

I danas smo održali programski razgovor – nastavak je to na programske razgovore koje smo i do sada imali. U večernjim satima će biti daljnji razgovori o svemu ostalom. Ovim dijelom dogovora oko programa smo vrlo zadovoljni. Jasno smo definirali što i kako mislimo raditi.

Ulaganja u poljoprivredu

Pitanje o mandataru je za neke druge razine. Mi smo se ovdje sastali oko programa, reformi i razvojnih projekata za Republiku Hrvatsku. To je, naime, bila tema. Razgovarali smo o javnoj upravi i o jedinicama lokalne i područne samouprave. Poljoprivreda je pitanje broj jedan – svi smo se usuglasili da je to najvažnija grana u koju moramo ulagati. A tema je bila i zaštita okoliša.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...