Početna - IZDVOJENO - Novogodišnja zdravica gradonačelnika na terasi Hotela Kvarner
zdravica

Novogodišnja zdravica gradonačelnika na terasi Hotela Kvarner

I ove je godine točno u podne na terasi Hotela Kvarner gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić održao tradicionalnu zdravicu s  gostima koji su odabrali u Opatiju kao odredište za novogodišnji doček, poželjevši svima sretnu i veselu Novu 2016.

Na deset jezika, prigodnu čestitku gostima uputili su gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, zamjenici gradonačelnika Grada Opatije Marina Gašparić i Fernando Kirigin, direktorica Turističke zajednice Grada Opatije Suzi Petričić i drugi uzvanici.

Zajedno s brojnim posjetiteljima nazdravili su pjenušcem iz čaša s ugraviranim poznatim opatijskim motivom – Djevojkom s galebom, koje će gostima ostati na poklon kao jedinstveni suvenir i sjećanje na novogodišnji provod u Opatiji. Uz prigodni program na terasi najstarijeg hotela i zdravicu označen je i početak turističke godine s gostima koji su za novogodišnje blagdane pristigli u Opatiju. Program je vodila Karmen Vukov Colić, a glazbeni dio programa izveli su članovi Puhačkog orkestra Lovran.

Za novogodišnje blagdane u Opatiji je otvoreno 24 hotela, u kojima će novu 2016. dočekati 4.500 gostiju. Najviše gostiju najavljeno je iz Austrije, a slijede domaći gosti te gosti iz Italije, Slovenije i Njemačke.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...