Početna - IZDVOJENO - 4. Donatorska aukcija slika
aukcija-i

4. Donatorska aukcija slika

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Metis d.d. četvrtu godinu za redom organiziraju aukciju slika i umjetničkih djela s ciljem prikupljana sredstava za potrebe institucija u sustavu socijalne skrbi, te razvojne ciljeve Zaklade i Sveučilišta povezujući poslovni svijet i znanja kroz filantropiju i kulturu doniranja.

Prethodnim aukcijama prikupljeno je više od dvjesto tisuća kuna, a iznosi su distribuirani različitim institucijama, Centru za rehabilitaciju Rijeka, Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka, Domu za starije bolesne psihičke osobe Turnić i Dječjem domu Ivane Brlić Mažuranić. Prošle godine dio sredstava namijenjen je i Zakladinom fondu Studenti za društvo znanja iniciranim kao model povezivanja potreba realnog sektora i Sveučilišta (trenutno aktivan projekt Realizator 2016.).

Ovogodišnjom aukcijom sredstva se prikupljaju s dvostrukom namjenom, ravnomjerni iznosi bit će donirani Dnevnom centru za rehabilitaciju Slava Raškaj Rijeka i Centru za rehabilitaciju Rijeka, a dio uložen u spomenuti Zakladin fond za daljnje poticanje studentskih projekata, ali i nabavu opreme za razvoj znanosti i istraživanja na Sveučilištu u Rijeci.

Ako ste zainteresirani svojim umjetničkim djelom podržati ovu humanitarnu akciju, ljubazno vas molimo da se javite na telefonski broj 051 406 586 ili na e-mail zaklada@uniri.hr. Uz samu aukciju bit će održana i tombola, te aukciju možete poduprijeti i poklonima za istu.

Donatorska aukcija slika održat će se 1. prosinca 2016. godine u konobi Tarsa s početkom u 19 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...