Početna - IZDVOJENO - 4. etapa Tour of Croatia ponovno posjećuje Rijeku
Tour of Croatia

4. etapa Tour of Croatia ponovno posjećuje Rijeku

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia održat se od 19. do 24. travnja u 6 etapa, a velika je novost da će na ovogodišnjem izdanju nastupiti timovi iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI), kao i neke od trenutno najvećih svjetskih biciklističkih zvijezda.

Tour of Croatia događanje je kojem je sportska arena cijela Hrvatska; utrka se održava na više od 1000 kilometara, uključeno je 12 gradova domaćina, a prolazi kroz više od 100 različitih mjesta, s više od 500 minuta televizijskog prijenosa uživo.

Utrka ove godine počinje u Osijeku, izravno će je prenositi HRT i Eurosport, a TV prijenos će emitirati i brojne televizijske postaje s čak 6 kontinenata – u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Aziji, Africi i Australiji – od kojih će neke Tour prenositi i uživo.

I ove je godine Rijeka dio Tour of Croatia, točnije njezine 4. etape Crikvenica-Učka, a utrka prolijeće kroz naš grad 22. travnja između 14.30 i 15 sati. Biciklisti će se s Orehovice spustiti prema Školjiću, nastaviti prema Trgu 111. brigade HV-a gdje je prolazni cilj i nastavljaju preko Kantride dalje za Učku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Potres u Jelšanama

Jutros malo iza 7 sati na širem matuljskom području osjetio se slabiji potres.Epicentar potresa bio je u Jelšanama (Slovenija) jačine ...