Početna - IZDVOJENO - 4. Morski pas na Brajdici
morski pas
web

4. Morski pas na Brajdici

Četvrtu godinu zaredom ponovno pozivaju se svi vlasnici četveronožnih ljubimaca da se pridruže na jedinstvenom morskom eventu u subotu 22. kolovoza 2015. godine na psećoj plaži Brajdica (Pećine) uz obilje sunca i dobrog društva gdje će se održati još jedno posebno humanitarno druženje četveronožaca, fotografa i svih prijatelja. Ove godine Morski pas je poseban po tome što će se 12 odabranih četveronožaca pronaći na kalendaru udruge za zaštitu životinja Traži se prijatelj za 2016. godinu!

Već tradicionalno druženje na Brajdici, nastavlja se i ove godine. Ponovno u udruženoj organizaciji udruge za zaštitu životinja „Traži se prijatelj“ i profesionalnog freelance fotografa Petra Fabijana, nastavlja se već tradicionalna revija pasa pod vodom koja osim jedinstvenog spajanja ljubavi prema moru i ljubimcima, u cijelu priču uspješno spaja i humanitarnu notu za pomoć napuštenim životinjama iz Rijeke i okolice. Koliko je akcija uspješna govori njeno kontinuirano održavanje kao i povećanje sudionika svake godine, što zbog pomoći i druženja toliko i zbog posebnih fotografija koje za uspomenu dobivaju vlasnici.

Sve što je potrebno jest da vlasnici sa svojim ljubimcima dođu ovu subotu na Brajdicu u vremenu od 09h do 21h (s pauzom za ručak od 13h do 15h). Tamo će ih dočekati volonteri udruge koji će ih uputiti u sve detalje akcije.

Uz donaciju od 35kn ostvaruje se pravo na sudjelovanje u akciji „4. Morski pas“. S dobivenim kuponom moći će podignuti jednu fotografiju svojeg morskog psa u foto studiju „Kurti“ u Starom gradu i na Zametu, i to u dimenzijama koje su veće od standardne fotografije: 15×20 cm. Kupon je ujedno i prijava za fotografiranje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...