Početna - IZDVOJENO - 47. Cup Opatije 2020.

47. Cup Opatije 2020.

Jedriličarski klub Opatija predstojećeg vikenda, odnosno 27. 28. i 29. studenog organizira  47. CUP OPATIJE 2020.

Riječ je o tradicionalnoj regati koja će se održati za klasu Laser, Laser Radijal i Laser 4.7. Najavljeno je sudjelovanje 50-ak posada iz Švicarske, Italije, Austrije, Crne Gore i Hrvatske.

 Regata će se jedriti sukladno strogim epiidemiološkim mjerama te će svaki klub biti u svom ograđenom prostoru na obali u opatijskoj luci. Osnovna namjera je da se onemogući mješanje natjecatelja iz različitih klubova. Nisu predviđena okupljanja kao sastanak trenera; otvaranje natjecanja; podjela nagrada te ostala nenavedena okupljanja osim ako za to ne postoji neophodna potreba o čemu će organizator pravodobno izvjestiti, istaknuo je predsjednik Jedriličarskog kluba Mario Šikić.

Podršku regati na konferenciji za novinare pružili su i zamjenica gradonačelnika i načelnica opatijskog Stožera civilne zaštite Vera Aničić i ravnatelj ŽLU Opatija- Lovran -Mošćenićka Draga Fernando Kirigin.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran sanira školjeru na lovranskom lukobranu

Općina Lovran nastavlja s investicijama, pa je tako jučer započela dohrana školjere luke Medveja i luke Lovran. Načelnik Bojan Simonič ...