Početna - IZDVOJENO - 5. Nacionalna radionica Young Crew Croatia- Tajne velikih majstora
young crew

5. Nacionalna radionica Young Crew Croatia- Tajne velikih majstora

Hrvatska udruga za upravljanje projektima ove godine organizira 5. Nacionalnu Young Crew Croatia radionicu s temom ”Tajne velikih majstora”, 16. – 18. listopada 2015. u Rijeci.

Nacionalna radionica ”Young Crew Croatia” i ”Hrvatske udruge za upravljanje projektima” bitan je faktor u razvoju projektnog menadžmenta u Hrvatskoj te edukaciji mladih profesionalaca svih struka koji na svom radnom mjestu koriste metode upravljanja projektima, a sve u skladu sa svjetskim trendovima u poslovnom i društvenom životu.

U prilogu Vam šaljemo letak i kratku najavu, uz molbu da informaciju o radionici stavite na Vašu web stranicu kako bi što više ljudi moglo vidjeti ovu informaciju.

Hrvatska udruga za upravljanje projektima / Croatian Association for Porject Management (CAPM)

Hrvatska udruga za upravljanje projektima (CAPM) je neprofitna organizacija koja kao članica International Project Management Association (IPMA) djeluje u Hrvatskoj od 1999. godine s primarnom zadaćom razvoja profesije upravljanja projektima (project managementa). Članovi CAPM-a su pojedinci i organizacije koje posluju kroz projekte, a putem udruge djeluju na unapređenju kompetencija upravljanja projektima i razvoju doprinosa uspješnosti projekata. Više o udruzi može se vidjeti na www.capm.hr.

International Project Management Association (IPMA)

International Project Management Association (IPMA) je neprofitna organizacija sa sjedištem u Švicarskoj, koja okuplja nacionalne organizacije iz područja upravljanja projektima. Zadatak IPMA-e je razvoj i unapređenje područja i profesije upravljanja projektima na globalnoj razini. IPMA ima 57 članica – nacionalnih asocijacija iz država sa svih kontinenata u kojima je oko 200.000 članova. U radu IPMA-e sudjeluju i hrvatski stručnjaci, putem razvojnih projekata, članstva u odborima. Više o IPMA-i može se vidjeti na www.ipma.ch.

Young Crew Croatia

Young Crew Croatia osnovana je pod okriljem Hrvatske udruge za upravljanje projektima 2011. godine te je time i dio svjetskog okruženja IPMA-e. Od svog osnutka pa do danas Young Crew Croatia broji oko 250 članova od kojih su svi mladi profesionalci, studenti i volonteri iz različitih gospodarskih područja do 35 godina starosti.

Cilj Young Crew Croatia je okupljanje mladih i ambicioznih profesionalaca te studenata do 35 godina starosti čija su područja interesa vezana uz projektni menadžment na način da kontinuirano usvajaju nova znanja i trendove iz svijeta projektnog menadžmenta kroz teoriju i praksu.

Young Crew Croatia u svojih pet godine postojanja kontinuirano organizira različite edukacije, predavanja, radionice, osmišljava i provodi projekte kako na nacionalnoj tako i na internacionalnoj razini a sve u svrhu jačeg povezivanja i razmjene iskustva s mladim sadašnjim i budućim profesionalcima iz upravljanja projektima iz cijelog svijeta.

Svake godine Young Crew Croatia organizira nacionalnu radionicu za mlade profesionalce, studente i sve zainteresirane pojedince. Prva radionica bila je održana 2011. godine u Šibeniku pod nazivom “Projektni timovi”, 2012. organizirana je druga radionica u Umagu pod nazivom “Moć uvjeravanja u poslovnom okruženju”, 2013. organizirana je treća radionica u Bihaću pod nazivom “Emocionalna i poslovna inteligencija”, te 2014. organizirana je četvrta radionica u Zadru pod nazivom „Awesomeness of Project Management“.

Ove godine,  sada već tradicionalna 5. po redu radionica održat će se u Rijeci pod  nazivom Tajne velikih majstora. U ovogodišnjem programu 5. Young Crew Croatia radionice sudjelovat će Primakon ( http://www.primakon.com/en/ ) , jedina i vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj koja se bavi prijenosom i  implementacijom znanja iz područja upravljanja projektima, u izvedbi Hrvoja  Meštrovića, Damira Butkovića, Tomislava Rastovskog i Marka Šimca.

Radionica će biti će vrlo interaktivna i dinamična te prožeta stvarnim simulacijama s  kojima ćete se susretati u poslovnom okruženju. Dobit ćete mogućnost sagledavanja  projekata izvan naučenih okvira. Za vrijeme radionice bit ćete podijeljeni u timove i  suočeni s vremenskim ograničenjima te ograničenim resursima u radu na zadanom  projektu. Naučit ćete kako prilagoditi projekt iznenadnim promjenama, kao što su  pojave neočekivanih rizika, promjene i konflikti u timovima, reorganizacija projekta te  njegovih strategija i sl. Radionica je namijenjena mladim i ambicioznim osobama čija  su područja djelovanja vezana za projektni menadžment. Nadamo se da ćete pronaći  svoj interes i prepoznati potencijal ovog, već tradicionalnog  5. po redu događaja i na  taj način poduprijeti podizanje svijesti o važnosti projektnog menadžmenta u  Hrvatskoj.

U programu 5. Young Crew Croatia radionice u Rijeci očekuje se:

 

  • oko 50 mladih profesionalaca, studenata i svih zainteresiranih pojedinaca iz Hrvatske i regije čija su područja interesa vezana uz upravljanje projektima,

 

 

  • povezivanje, nadogradnja i razmjena iskustva, znanja i vještina mladih profesionalaca iz Hrvatske i regije.

Kao mladi visokoobrazovani volonteri prepoznali smo potrebu za snažnu potporu razvoju upravljanja projektima u Hrvatskoj s naglaskom na uključivanje mladih, visokoobrazovanih i nezaposlenih osoba na razvoj projektnih vještina i znanja koje će im doprinijeti povećanju prepoznatljivost i konkurentnosti na hrvatskom tržištu rada. Zbog neprofitnog karaktera radionice te značaja uspješnosti upravljanja projektima za gospodarstvo, vjerujemo da ćete prepoznati značaj navedene radionice i prihvaćanjem Vašeg pokroviteljstva doprinijeti njegovoj uspješnoj realizaciji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...