Početna - IZDVOJENO - 5. Rijeka Tattoo Expo
tetoviranje
web

5. Rijeka Tattoo Expo

Riječka tattoo konvencija ove godine slavi mali jubilej. Obilježavajući peti rođendan, Rijeka Tattoo Expo team ove je godine konvenciju odlučio podignuti na višu razinu. Susret ljubitelja ukrašavanja tijela održati će se u novom, većem i atraktivnijem prostoru, a gostovanje su potvrdili tattoo umjetnici iz čak osam europskih zemalja, a osiguran je i brojni popratni sadržaji. 5. Rijeka Tattoo Expo održati će se od 11. do 13. prosinca u prostoru Ex Bernardija.

Nakon uspješne prošle godine kada je na konvenciji sudjelovalo 17 tattoo studija s 23 umjetnika iz 5 zemalja, ove godine taj se broj popeo na 27 studija i 36 tattoo artista čime su  sva mjesta za sudjelovanje na konvenciji popunjena već šest mjeseci prije samog događaja. Podatak je to koji jasno govori o atraktivnosti ovog događaja te širenju tattoo scene uopće.

U tri dana predstaviti će se brojni vrhunski domaći, ali i inozemni tattoo artisti, koji će svojim kreativnim i profesionalnim radom ukrasiti tijela brojnih posjetitelja i modela. Ako i vi želite napraviti svoju tetovažu na riječkoj konvenciji, prijavite se na vrijeme i osigurajte mjesto kod željenog tatto majstora, čiji je popis objavljen na web stranici Rijeka Tattoo Expo.

Osim tetoviranja, posjetitelji će moći uživati u popratnom sadržaju kojeg nude izvođačice trbušnog plesa, plesačice na šipci, te žongleri i slični performeri, kao i cjelodnevna glazba uživo i DJ-i. Rijeka Tattoo Expo svojim posjetiteljima i tattoo artistima sprema i druga iznenađenja, a o kojima će biti obavještavani tokom idućih mjeseci na Facebook i web stranici.

„Odlučili smo objaviti većinu informacija ovako rano kako bi svi ljubitelji tattoo svijeta mogli na vrijeme planirati svoj posjet Rijeci i konvenciji, ali i pripremiti svoje ideje i novac za ukrasiti tijelo. Kao i uvijek, tetoviranje na konvenciji dogovara se sa željenim artistom, a cijene će biti prilagođene susretu, povoljnije nego inače.“- pojasnili su organizatori Riječke tattoo konvencije.

Sve informacije o novostima vezanim za konvenciju mogu se pronaći na Facebook i web stranici Rijeka Tattoo Expo-a, ili dobiti putem emaila rijekatattooexpo@gmail.com.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...