Početna - IZDVOJENO - 52. europsko timsko prvenstvo u bridgeu – potpisan ugovor
otvorenje sportske dvorane Opatija 2013

52. europsko timsko prvenstvo u bridgeu – potpisan ugovor

Jučer je u uredu gradonačelnika Grada Opatije potpisan Ugovor o organizaciji 52. europskog timskog prvenstva u bridgeu, koji će se održati u novootvorenoj dvorani Marino Cvetković od 21. lipnja do 02. srpnja iduće godine.
Potpisivanju Ugovora nazočili su gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić, Oleg Mandić, osnivač prvog bridge kluba u Opatiji, Branka Grgurić ispred opatijskog bridge kluba, te zamjenici gradonačelnika Marina Gašparić i Fernando Kirigin, koji je ujedno i predsjednik sportskog Saveza Opatije.
Opatija je i prijašnjih godina znala biti domaćinom brojnih bridge natjecanja na višim razinama, no za druge skupine natjecatelja, poput juniora, ali se sada, potpisivanjem Ugovora za organizaciju Europskog prvenstva u bridgeu svrstala rame uz rame svjetskim turističkim destinacijama. Ovim činom i Opatija na neki način, uz već postojeće atribute, postaje i gradom bridgea.
Prema najavama, očekuje se dolazak oko 800 sudionika, koji će za vrijeme trajanja natjecanja biti smješteni po opatijskim hotelima. Osim što će u špici sezone upotpuniti hotelske kapactete, brudžisti će i istraživati gastro ponudu opatijskih restorana, ali i drugu turističku i kulturnu ponudu grada.

Brudžisti, dobro nam došli!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...