Početna - IZDVOJENO - 53. Kastavske sportske igre
ksi 53

53. Kastavske sportske igre

Ovaj tjedan, u srijedu 1. lipnja počinju 53. Kastavske sportske igre. Tako će ova tradicionalna sportska manifestacija ispuniti ovaj tjedan brojnim događanjima i natjecanjima u raznim disciplinama. Dio sportskih aktivnosti održao se i vikend iza nas( mali nogomet, boćanje i gym dance) ali većina sadržaja grupirana je u drugoj polovici ovog tjedna.

Svečano otvorenje biti će u srijedu, 1. lipnja s početkom u 17:00 sati, na terasi Školske sportske dvorane. Na otvaranju će sudjelovati proslavljeni sportaši Valter Matošević, Samir Barać, Mirza Džomba, Ivan Močinić i Cosmin Radu, a igre će otvoriti gradonačelnik Grada Kastva Ivica Lukanović.

Isti dan održava se turnir u graničaru u školskoj sportskoj dvorani. U petak, u 15.30 sati u gradskoj vijećnici kreće šahovsko natjecanje, a u 17 sati školska sporstka dvorana ugostit će košarkaše.

U četvrtak dan počinje biciklizmom po kastavskim šumama, a nastavit će se u 9 sati košarkom, u 10 sati tenisom na centru Rudno, u 11 sati briškulom i trešetom na boćalištu Slavko Stanić te kasnije šahom, odbojkom i nastavkom košarkaških natjecanja u dvorani.

Nedjelja, 5. lipnja donijet će nastavak natjecanja u košarci, tenisu i šahu, ali i karate turnr koji u 12 sati počinje u školskoj sportskoj dvorani. Kastavske sportske igre završit će naredne subote, 11. lipnja, 42. kastafskim krosom i 12. memorijalnom utrkom ”Prof. Zehrid Kadrić Zeko”.

U sklopu proslave Dana Grada Kastva, u periodu održavanja 53. Kastasvskih sportskih igara i Kastavske biciklijade ”Z bicikletun po Loze i Lužine” koja će se održati 4. lipnja, od 28. svibnja do 5. lipnja kastavski ugostitelji pripremili su prigodnu promotivnu prodaju. U akciji sudjeluju restorani Bonaca i Kukuriku, Oštarija Fortica, Bistro Loža, Pizzeria Rustica, Banjalučki ćevap, Guitar Caffe, Art Caffe i Kastav Pub.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...