Početna - AUTOMOTO - 6. izdanje Intercars Učka 2019.

6. izdanje Intercars Učka 2019.

Intercars Učka 13. i 14. srpnja na Učki

Haks kup u Formula Driver vožnjama ponovno će jednu od najljepših brdskih staza, na prekrasnoj Učki, staviti u fokus sportske javnosti.

5-intercars-ucka-2018-(17)

Oktansko druženje u sklopu 6. izdanja automobilističke utrke Intercars Učka 2019. zakazano je za 13. i 14. srpnja kada će se, šestu godinu zaredom, okupiti najbolji automobilisti koji će, za razliku od prethodnih godina, imati šikanu više i stazu dulju za 800 metara.

Subota, 13. lipnja rezervirana je za tehnički pregled i verifikaciju, dok u nedjelju program počinje u 8,30 obaveznim treningom, a u 11,00 sati predviđeno je otvorenje i start prve, od dvije vožnje.

– Nakon rekordnog Buzeta i ove godine na Učki očekujemo rekordno izdanje što se tiče odaziva vozača. Pripreme su u tijeku i nadamo se da će sve proći u najboljem redu, kao i prethodnih godina. Ovim putem pozivam sve ljubitelje oktana da nam se pridruže na Učki, a za one koji ne stignu pripremili smo live prijenos na Kanalu Ri, Kreator TV-u i Youtubeu, najavio je Igor Puž,predsjednik AK Opatija motorsport.

Podsjetimo, koncept utrke je svojevrsna kombinacija brdskih utrka i autoslaloma, a dosadašnja natjecanja pokazala su koliko je u Hrvatskoj atraktivna ova najmlađa auto disciplina.

Grad Opatija je, među ostalima, pokrovitelj ovog sportskog događaja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

TOYOTA PRODALA VIŠE OD 15 000 HIBRIDNIH AUTOMOBILA

Jedan od najpoznatijih Japanskih proizvođača automobila pohvalio se da su do danas diljem svijeta prodali više od 15 milijuna hibridnih ...