Početna - IZDVOJENO - 6. Opatija Fight night
ofc
web

6. Opatija Fight night

Iz OFC-a su potvrdili kako će 31. 10. 2015. godine organizirati šesti po redu Opatija Fight Night (OFN) koji će još jednom donijeti nastupe brojnih sjajnih boraca, a nakon što su svi eventi ranijih godina organizirani u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, ovog puta OFN će se održati u opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković” čiji će kapacitet tom prilikom biti približno čak 2.500 gledatelja.

U prosincu prošle godine OFC je u suradnji s FFC-om organizirao također vrhunski spektakl koji je napunio opatijsku dvoranu, pa ne treba sumnjati kako će i ove jeseni tribine i parter tijekom Opatija Fight Nighta 6 biti u potpunosti ispunjeni.

“Iako je do eventa preostalo nešto više od tri i pol mjeseca, već sad smo krenuli s pripremama s obzirom na to da je pred nama iznimno težak zadatak ispunjavanja visokih očekivanja borilačkih danova koja su takva s razlogom. Želja nam je i ovog puta opravdati njihovo povjerenje te im omogućiti da u akciji pogledaju neke od naših najboljih boraca u regiji kako u ringu odmjeravaju snagu sa svojim protivnicima sa svih strana Europe”, poručili su organizatori OFN-a Mladen Kranjčec i Zoran Zdelar.

U ovom trenutku nije poznato tko će biti glavne zvijezde novog sportskog spektakla u Opatiji, na rasporedu će biti ukupno osam ili devet mečeva po K1 i MMA pravilima, a više informacija bit će otkriveno javnosti do kraja srpnja. Podsjetimo, prethodni Opatija Fight Night bio je organiziran u suradnji sa SuperKombatom te su mečevi tri dana uzastopce bili emitirani u udarnom večernjem terminu na Eurosportu.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Kastvu započinju radovi proširenja gradilišta na Crekvini

Od utorka 19. siječnja privremeno neće biti moguće parkiranje na Crekvini radi daljnjeg širenja gradilišta.Za stanovnike stare jezgre osiguran je ...