Početna - IZDVOJENO - 7. Riječki sajam knjiga i festival autora vRIsak
knjige1
web

7. Riječki sajam knjiga i festival autora vRIsak

riječki sajam knjiga

foto: mojarijeka.hr

Rijeka je slijedećih deset dana epicentar književnosti i izdavaštva. Počinje sedmi Riječki sajam knjiga i festival autora Vrisak. Sedmi riječki sajam knjiga traje od 14. do 24. svibnja, 2014. godine, a u žarištu je tema “Književnost u regiji – Koliko se znamo, i koliko smo se zaboravili?”

Otvorenje Sajma zakazano je u srijedu u 18 sati u V.B.Z.-ovoj knjižari u Filodrammatici. Sat vremena kasnije program se nastavlja u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti, gdje će se premijerno predstaviti nova knjiga Igora Mandića “Oklop od papira”.

Vrisak najavljuje niz premijera, iako će neke od njih biti tek riječke, ne i nacionalne premijere. Tako će se predstaviti knjiga Lari Mari “Bez ljubavi i mržnje”, Veljko Barbieri i “Vrijeme je za gozbu”, novi roman Vlade Simcicha Vave “Srce od gume”, uz koji je najavljena i svirka u klubu Tunel u subotu u 21 sat, Milko Valent i “Umjetne suze”, Ivana Simić Bodrožić i “100% pamuk”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...