Početna - IZDVOJENO - 7. Susret z ramoniku po starinsku – od mora do Snežnika
susret harmonikaša
foto: Valentina Hrvatin

7. Susret z ramoniku po starinsku – od mora do Snežnika

Ove nedjelje, 15. lipnja 2014. godine u 18:00 sati održati će se sedmi susret z ramoniku po starinsku, taj susret harmonikaša obuhvaća sve od mora do Snežnika.

Do sada je veliki broj prijavljenih harmonikaša, njih sedamdesetak. Specifičnost ovog susreta harmonikaša, za razliku od onih u Roču i Kastvu, je da mnogi harmonikaši osim pojedinačno nastupaju i u duetu ili u grupama, te uz pratnju puhaćih instrumenta.

Nakon prijavljenih harmonikaša, u 21:00 nastupiti će Pumpa band, koji će se pobrinuti za dobro raspoloženu publiku i napraviti dobar štimung.

Susret će se održati na igralištu na Pasjaku u šatoru s obzirom na najavljenu lošu vremensku prognozu. Susret z ramoniku po starinsku je u  organizaciji KUD Danice i pod pokroviteljstvom Općine Matulji. Gosti večeri biti će vokalna skupina Yamas, a program za vrijeme trajanja susreta voditi će Robert Bratović.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...