Početna - IZDVOJENO - 8. Riječke stepenice
riječke stepenice

8. Riječke stepenice

8. Riječke stepenice, najveća modna manifestacija u regiji i turistička atrakcija grada Rijeke održati će se u petak 29. kolovoza s početkom u 20 i 30 sati.

Riječke stepenice, modna manifestacija večernjih haljina i odijela renomiranih hrvatskih modnih kuća i dizajnera održava se svake godine krajem kolovoza na stepenicama pored Grand hotela Bonavia. Ovo atraktivno događanje najznačajnije je i najveće modno događanje u regiji te jedno od vodećih u Hrvatskoj. Cilj projekta Riječke stepenice je promocija i poticanje razvoja hrvatske tekstilne industrije, kroz promociju velikih hrvatskih modnih kuća i hrvatskog dizajna, a brojni izlagači, sudionici i mediji koji se svake godine odazovu manifestaciji prepoznali su u njoj važan gospodarski značaj za domaću modnu i tekstilnu industriju. Riječke se stepenice ovu godinu održavaju 29. kolovoza s početkom u 20.30 sati, a u slučaju kiše manifestacija će biti održana 5. rujna.

Nakon manifestacije, s početkom u 22 sata, bit će organiziran Showroom. Na vrhu stepenica u prostoru Erste Cluba prikazat će se izložba slika i ručno oslikanih šalica iz bijele faze umjetnice Sandy Uran te postava eksponata nakita Diana’S akademske slikarice Diane Sokolić koja će nakit predstaviti i u sklopu revije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...