Početna - IZDVOJENO - 9. Jazz Ex Tempore
foto: liburniajazz.hr

9. Jazz Ex Tempore

Jučer je na Ljetnoj pozornici Opatije predstavljena manifestacija Jazz Ex Tempore, deveta u nizu, koja će se održati od 3. do 5. studenog u Opatiji.

Ovogodišnji Jass Ex Tempore bit će ponešto drugačiji od prethodnih koji se temeljio na okupljanju glazbenika iz različitih zemalja, različitih glazbenih stilova i biografija. Ove godine gostovat će jedan sastav čiji su članovi Scott Kinsey, Mike Baker, Bobby Thomas Jr., Hadrien Feraud i Katiss Buckingham. Ovi glazbenici dijelili su “stage” sa Joeom Zawinulom, glazbenim vizionarom koji je spojio jazz i etno glazbu u novu i uzbudljivu formu.
No, donekle će se zadržati koncept koji je činio bît ove manifestacije, a to je nasumični spoj glazbenika, gore spomenutom bendu pridružit će se opatijska pjevačica Alba Nacinovich te gitarist Elvis Stanić, koji je ujedno i umjetnički direktor ovog događanja.

Vrhunac ove manifestacije bit će zajednički koncert svih sudionika, u utorak, 5. studenog u 21 sat u Zlatnoj dvorani hotela Imperial, uz cijenu ulaznice od 70 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...