Početna - IZDVOJENO - (FOTO) Ovog vikenda u Ičićima jedriličarska regata ACI Cup

(FOTO) Ovog vikenda u Ičićima jedriličarska regata ACI Cup

U Ičićima će se sutra te u nedjelju održati ACI Cup za klase Optimist, ILCA 4, ILCA 6 i 420 kojeg organizira Jedriličarski klub Croatia – Opatija. Program regate započinje sutra u 8 sati prihvatom sudionika i prijavama na prostoru ACI marine Opatija u Ičićima. Prvog dana jedrenja start je u 11 sati dok je u nedjelju start predviđen u 8 sati. Budu li vremenski uvjeti omogućavali, planirano je šest jedrenja.

Za sve informacije na raspolaganju je predsjednik Jedriličarskog kluba Croatia – Opatija g. Mladen Babac (mob: 098369175). Sponzor regate je ACI d.d. Opatija. Rad Jedriličarskog kluba Croatia – Opatija sufinancira se sredstvima Grada Opatije, Sportskog saveza grada Opatije, Zajednice sportova PGŽ i Jedriličarskog saveza PGŽ.

YC Croatia Opatija najavljuje i treće izdanje zanimljive navigacijskeregate Susak za dvoje i posade koje će se jedriti od 26. do 28. 11. 2021. Oglas regate objavljen je na Facebook stranici kluba @YachtClubCroatia. 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Mladi Kastavci ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima

Članovi Školskog sportskog društva Zvirić koji okupljaju učenike OŠ „Milan Brozović“ Kastav ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima. U Poreču ...