Početna - IZDVOJENO - Adrenalincov Summer Sport Camp za djecu
adrenalinco

Adrenalincov Summer Sport Camp za djecu

Ljetni su praznici, škola i obveze su gotovi i šta sad? Tražite mjesto gdje će se vaše dijete moći bezbrižno zabavljati i aktivno provoditi ljetne praznike? Upravo takvo mjesto postoji u Rijeci – Summer Sport Camp čija će ponda oduševiti svakog klinca i zadovoljiti svakog roditelja!

Jedini hrvatski adrenalinski indoor park Adrenalinco, smješten u užem centru Rijeke, u svojoj bogatoj ponudi koja uključuje paintball, zorb nogomet, zip line, penjanje te prelaženje visećih mostova i prepreka, od sada ima i Summer Sport Camp za klince!

Dok vi radite, vaša djeca su u sigurnim rukama Adrenalinco ekipe koja će kroz niz zanimljivih aktivnosti zabavljati vaše klince!

Program ljetnog sportskog kampa uključuje slackline, penjanje i ludu zabavu u adrenalinskom indoor parku Adrenalinco, paintball trening, parkour i capoeiru, dok će četvrtkom biti umjetničke radionice za male kreativce! Petak je pak rezerviran za izlete koji uključuju odlazak na kupanje, posjet drugim adrenalinskim objektima ili poligonima, upoznavanje s novim sportovima… No, naravno, osim egzotičnih igara, vaši klinci će moći igrati i nogomet, odbojku, badminton kao i mini paintball!

Ovo je idealna prilika da vaši klinci provedu aktivno ljeto, zabave se i upoznaju nove prijatelje s kojima će stvarati nova iskustva i uspomene!

Adrenalincov Summer Sport Camp namijenjen je djeciod 8 ili više godina, a prijaviti se možete telefonom na099 427 4277, e-mailom na adrenalinco@yahoo.com, ili možete posjetiti adrenalinski indoor park Adrenalinco na adresi Brajdica 3/5.

Za sve detalje možete posjetiti Adrenalinco Facebookstranicu ili posjetiti njihovu web stranicu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

EPK Susjedstvo Kastav inicijativom prema ministarstvima poziva: Sačuvajmo ugrožene jezike!

Na web platformi susjedstva Kastav predstavljena je, između ostalog, i inicijativa za očuvanjem svih dijalekata hrvatskog jezika, a sljedećeg će ...