Početna - TEHNOLOGIJA - Adriatic AWS Innovation Days 2018 – Amazon Web Services u Opatiji

Adriatic AWS Innovation Days 2018 – Amazon Web Services u Opatiji

Adriatic AWS Innovation Days 2018 – Amazon Web Services konferencija u Hrvatskoj održat će se u Opatiji u Centru Gervais, 18. i 19. listopada 2018. godine.

Organizatori konferencije, riječka IT tvrtka iOLAP te Amazon Web Services (AWS), osigurali su svim zainteresiranim besplatnu kotizaciju do popunjenja slobodnih kapaciteta.

Tijekom dva dana predavanja, panel diskusija, okruglih stolova i radionica, sudionici će se upoznati s tehnološkim napredcima i novostima na području AWS-a, prednostima i uštedama korištenja cloud tehnologija te primjerima najboljih praksi koje su uspjele eliminirati rizike i ponuditi inovativna rješenja poslovnih problema.

Konferencija je namijenjena općoj, poslovnoj i informatičkoj javnosti, od menadžera i voditelja tvrtki koji žele unaprijediti svoje poslovanje kroz digitalnu transformaciju, do računalnih programera i IT stručnjaka koji žele proširiti postojeća znanja i ekspertizu te studenata koji žele naučiti više o cloud tehnologijama budućnosti, ali i svim AWS partnerima i tvrtkama koje koriste ili žele koristiti AWS tehnologije.

Potaknuti velikim interesom i uspjehom prošlogodišnje prve hrvatske AWS konferencije – AWS Adria 2017, čiji su iOLAP i AWS ujedno i bili suorganizatori, ovogodišnja konferencija će se manifestirati u većem, boljem i fokusiranijem izdanju te omogućiti sudionicima konferencije opredjeljenje ovisno o vlastitim afinitetima na tzv. “Developer & IT Professional Track”, koji će se baviti tehnološkim aspektima AWS tehnologija ili “Executive Track”, usredotočen na kreiranje vrijednost za poslovanje pomoću AWS tehnologija.

Konferencija će okupiti domaće i internacionalne predavače koji će s publikom podijeliti iskustva korištenja AWS tehnologija u svojim poduzećima, među kojima bismo izdvojili direktoricu lanca restorana Dickey’s Barbecue Restaurants, Inc., Laura Rea Dickey, koja će ispričati kako je AWS omogućio njihovu digitalnu transformaciju i Karen Kaushansky, koja će govoriti o budućnosti glasovnog sučelja odnosno interakciji s informacijskih sustavima pomoću glasa.

Više detalja o konferenciji te prijavu za besplatnu registraciju možete pronaći na službenoj stranici konferencije Adriatic AWS Innovation Days: http://adriatica.ws.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Bela Nedeja 2019