Početna - IZDVOJENO - Advent s najljepšim pogledom

Advent s najljepšim pogledom

Zbog izuzetno loše vremenske prognoze za petak, svečano otvorenje “Adventa s najljepšim pogledom” u Kastvu održat će se u subotu te će se tako u isti dan stopiti i svečano otvorenje i doček Djeda Mraza, pa će Adventski park Fortica zasigurno biti omiljena destinacija posjetiteljima.

Kastav – Dan kasnije od planiranog krenut će kastavski Advent, a uzrok su loši vremenski uvjeti. Tako će se službeno otvorenje „Adventa s najljepšim pogledom“ dogoditi 16. prosinca u 16:30 sati, uz glazbeni program i svečani trenutak paljenja lampica, a svečano će se dočekati i Djeda Mraza koji će svih pozdraviti te najmlađe darivati slatkišima. U nedjelju će Djed Mraz biti dostupan svima onima koji se žele fotografirati s njim, a sva tri dana bit će organiziran i prigodan glazbeno-plesni program.

Adventski će park biti za posjetitelje otvoren svakodnevno i to radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 11 do 22 sata te će posjetiteljima ponuditi glazbene programe, ali i ugostiteljsku ponudu kastavskih ugostitelja koji će, u posebno postavljenim kućicama, ponuditi hranu i piće. U kućicama će se pronaći ponuda Guitar caffe-a, Caffe bara Tin, Pizzerie Rustica, a zajedno će se predstaviti Udruga Belica i Oštarija Fortica, dok će posebnu ponudu tijekom adventskih događanja ponuditi Art Caffe, Guitar caffe, Kastav Pub i Cookie’s bar, pa će tako skoro cijeli Kastav sudjelovati u prvom izdanju ove manifestacije.

U dane pred sam Božić, kao i za vrijeme blagdana, valja najaviti i utrku Zimske lige trčanja, koncert Ususret Novoj uz klape s Kvarnera, kao i glazbenu radionicu Udruge Tororo koju udruga realizira u suradnji sa Gradom Kastvom, TZ Grada Kastva, Jazz Time Festivalom i Tomastik Infeld Vienna. Na sam Badnjak održat će se i tradicionalno druženje građana uz prigodnu zakusku, Glazbeno društvo Spinčići će održati i koncerte u Crkvi sv. Jelene Križarice i u Školskoj sportskoj dvorani Kastav.

“Advent s najljepšim pogledom” veliko će finale doživjeti tradicionalnim humanitarnim događanjem “Zadnje polne va Kastve” koje će okupiti glazbenike i, uz vrhunsku zabavu za posjetitelje, skupljati donacije za humanitarnu pomoć najpotrebitijima te tako još jednom dokazati da je dobro činiti dobro i s tom misli krenuti u novu godinu.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

NOVI iPHONE BEZ SLUŠALICA I ADAPTERA ZA PUNJENJE

Sve su glasnija nagađanja da se Apple sprema povući potez koji se vjerojatno neće svidjeti njihovim kupcima Naime, u Apple-u ...