Početna - NOVOSTI - Advent u Lovranu
web

Advent u Lovranu

Ove godine Lovran je pripremio bogati, prigodni blagdanski program za drugu polovicu prosinca. Program je započeo za vikend izložbom patchworka, crteža i kratkometražnih filmova u galeriji Laurus. Program se nastavlja u utorak, 16. prosinca kad u 17:00 sati božićnu priredbu imaju djeca iz DV Lovran koji idu u Talijansku grupu. Na lovranskom trgu sv. Jurja, odnosno na ulazu na trg od 17. do 31. prosinca bit će Mali novogodišnji sajam prigodnih proizvoda., a od 19. do 24. prosinca možete izabrati i kupiti svoju jelku ispred lovranske tržnice. U petak, 19. 12. u 17:30 u  restoran Kvarner stiže Djed Božićnjak, a da nakon će biti sajam robe široke potrošnje. Isti dan, dakle 20. prosinca u subotu održava se božićni turnir u briškuli , trešeti i mori japoneze. Lovran opn 2014. održava se u Lignju u društvenom domu u 9:00 sati. Subota je krcata događanjima pa tako ima i radionica patchworka  u 17:00 sati u Galeriji Laurus.

U ponedjeljak, 22. prosinca na redu je ukrašavanje božićnog bora. Bor će ukrasiti djeca iz vrtića i škole, a pomoći će im Teta Mraz te članovi MK Seahorse. Počinje u 10:00 sati. Isti dan HSU Lovran časti sardelicama, isto u 10:00 sati u njihovim prostorijama. U 17:00 sati dodjeljuje se nagrada “Sportaš godine” u hotelu Park. Dodjeljuje se godišnje priznanje sportašima s područja općine Lovran.

I narednih dana sve do Nove godine bit će bogati program gdje će svatko naći nšto za sebe. Tako na Badnjak u caffe baru Rapido nastupa grupa Mustafi, a u galeriji Laurus je organiziran Božićni domjenak koji počinje u 15:00 sati. Dan nakon Božića, 26. prosinca u Crkvi sv. Jurja je koncert Mješovitog pjevačkog zbora KUD “Lovor”.

Na Staru godinu u 11:30 nastup je puhačkog orkestra Lovran koji pozdravljaju Staru godinu na Trgu sv. Jurja. Mustafi su u caffe baru Rapido od 13:00 pa nadalje, a u Gradskoj kavani su za zabavu zaduženi Dule i grupa “Bonaca” koji počinju isto u 13:00 sati.

Ima tu još svašta, od edukativnih koncerata, novogodišnjih, domjenaka, ma svega. Zabavei zbivanja pri kraju ove  godine u Lovranu neće manjakati.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...