Početna - IZDVOJENO - Agrokor zaposlio 265 početnika

Agrokor zaposlio 265 početnika

Koncern Agrokor proveo je drugu akciju zapošljavanja mladih radi stjecanja početnog radnog iskustva, a od 16.500 kandidata, koliko ih se javila na natječaj, u ožujku je zaposlena prva grupa od 265 djelatnika. Zapošljavanje se nastavlja u travnju i svibnju ove godine, izvijestili su iz kompanije.

Zapošljavanje se pod istim uvjetima nastaviti i tijekom sljedeća dva mjeseca, uz mogućnost sklapanja daljnjeg radnog odnosa nakon isteka tromjesečnog zaposlenja u Agrokorovim kompanijama Konzumu, Jamnici, Ledu, Zvijezdi, PIK-u, Vrbovec i PIK-u Vinkovci. Novi zaposlenici ostvarivat će plaću i sva druga prava iz radnog odnosa kao i ostali zaposlenici kompanija koncerna Agrokor.

U prvoj akciji zapošljavanja mladih prije tri godine natječaj je također izazvao velik interes, s više od 15.000 prijavljenih kandidata, od čega je 1.000 zaposleno na rok od tri mjeseca, a 400 ih je nakon toga primljeno u stalni odnos.

U Agrokoru kažu kako ovakvim akcijama pružaju priliku za rad i stjecanje potrebnog početnog radnog iskustva mladim ljudima različitih obrazovnih profila, od magistra znanosti, magistra struke, mesara ili vozača i to u područjima prodaje, logistike, financija, marketinga, razvoja, maloprodaje, proizvodnje hrane i pića. Ostvarivanje razvojnih projekata, samo u 2014. godini, uložiti će oko milijardu i pol kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...