Početna - IZDVOJENO - Akademija društvenog poduzetništva
Akademija drustvenog poduzetnistva

Akademija društvenog poduzetništva

Akademija društvenog poduzetništva i samozapošljavanja namijenjena je mladim osobama u dobi od 18 do 29 godina, a koji nisu redovni studenti. Sudionici će, osim edukacije, dobiti stručnu podršku u razvoju vlastitih poduzetničkih ideja, te će imati mogućnost iste prezentirati široj javnosti. Edukacije će se odvijati tijekom prosinca 2015., te siječnja i veljače 2016. godine, a prijave za sudjelovanje otvorene su danas i traju do 20. studenog.

Akademija društvenog poduzetništva i samozapošljavanja provodi se u sklopu projekta „Nove mogućnosti- veći izgledi za zapošljavanje nezaposlenih mladih“ kojeg provodi Udruga za razvoj civilnog društva SMART u suradnji s Volonterskim centrom Osijek, PRONI Centrom za socijalno podučavanje Osijek, Regionalnim info centrom za mlade UMKI, Gradom Rijekom i Gradom Osijekom.

Cilj projekta je povećati zapošljivost i fleksibilnost nezaposlenih mladih na tržištu rada, a sufinanciran je sredstvima Europske unije.

Program akademije uključuje nekoliko tematskih cjelina u sklopu kojih će sudionici naučiti što je društveno poduzetništvo, koji su primjeri uspješnih društvenih poduzeća u Republici Hrvatskoj i svijetu, kako razraditi poduzetničku ideju i napisati poslovni plan, kako voditi društveno poduzeće, i planirati dugoročni razvoj, te kako doći do podrške i poticaja za razvoj društvenog poduzetništva i samozapošljavanja.

Edukacije će se odvijati tijekom prosinca 2015., te siječnja i veljače 2016. Godine u prostorijama Udruge SMART u Rijeci, a prijave za sudjelovanje otvorene su danas i traju do 20. studenog.

Za sudjelovanje je potrebno poslati motivacijsko pismo i ispuniti prijavnicu koja se nalazi na sljedećim web stranicama: www.mrrak.info, www.volonterski-centar-ri.org.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...