Početna - IZDVOJENO - Akcija “NE DVOJI-ODVOJI”
Boćarski Marinići

Akcija “NE DVOJI-ODVOJI”

Eko stožer Marišćina ponovno organizira svoju tradicionalnu akciju NE DVOJI – ODVOJI u subotu 05.10.
Od prihoda ove akcije u listopadu „Ne dvoji – odvoji“ planira se donirati za nabavku sportske opreme za male streličare iz kluba “Rijeka”.

Akcija počinje u 8 sati i traje do 12 sati na lokacijama: Stara škola u Marčeljima i Boćarski dom u Marinićima.
U suradnji s klubom streličara „Rijeka“ tijekom akcije „Ne dvoji – odvoji“ u listopadu 2013. godine na lokaciji Boćarskog doma u Marinićima organizira se i humanitarni turnir streličara kroz koji će mladi streličari demonstrirati svoje vještine. Uz suradnju ovlaštenog sakupljača otpada tvrtke Metis d.d. cjelokupni prihod od prikupljenih sirovina s listopadske akcije usmjerit će se za nabavku sportske opreme i to za male streličare iz kluba streličara „Rijeka“.

Organizatori pozivaju građane da ne bacaju u smeće papir, drvo, kartonsku, plastičnu, staklenu i metalnu ambalažu, nego da prikupljeni odvojeni otpad donesu u kutijama. Akcija “NE DVOJI – ODVOJI” ima za cilj skrenuti pozornost i educirati javnost za odvajanje sirovina iz otpada, kako bi se one maksimalno iskoristile i time izbjeglo stvaranje smeća, zaključuju iz Eko stožera.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...