Početna - IZDVOJENO - Akcija “Recept: Aktiviraj se!” ove subote u Kastvu
aktiviraj-se

Akcija “Recept: Aktiviraj se!” ove subote u Kastvu

Fortica, Kastav / subota / 29.10.2016. / 11 – 15 h

Kreativni kolektiv Kombinat u suradnji s udrugom Kastafsko Kulturno Leto ove subote, 29.10., od 11 do 15 sati u parku Fortica u Kastvu organizira subotnje druženje uz kreativne radionice i fine jesenske zalogaje.

Recept: Aktiviraj se! je pokrenut kao projekt međusobnog povezivanja predstavnika organizacija civilnog društva i zainteresiranih građana te aktiviranja mladih uz kulinarska druženja. Nakon nekoliko izdanja odlučeno je krenuti u “nove centre”, te je nova postaja projekta ovoga puta grad Kastav. “Novi centri” su projekt koji potiče decentalizaciju kulturnih i kreativnih sadržaja.

Uz kuhanje maneštre, pripremu slata i sitnih zalogaja, održat će se još i radionica žongliranja koju će voditi skupna Red Rays, zatim radionica sviranja ukulelea pod vodstvom gitarista Zorana Majstorovića te radionica izrade šumećih bombica za kupanje koju će voditi kreativni atelier ArtMašina. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, namijenjene je svim dobnim skupinama te za njih nije potrebna prethodna prijava.

PROGRAM:

11 – 12 h / Žonglerska skupina Red Rays / Radionica žongliranja (hula hoop, žonglerske loptice, poi)

12 – 13 h / Kreativni atelier ArtMašina / Radionica izrade šumećih i mirisnih bombica za kupanje

12 – 14 h / Zoran Majstorović / Ukulele radionica*

* Na radionicu je potrebno donijeti svoj instrument – ukulele ili gitaru, te kajdanku ili notni papir

Akcija se provodi uz potporu Upravnog odjela za socijalnu politiku i mlade te Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko – goranske županije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...