Početna - IZDVOJENO - Aktivan tjedan opatijskog DND-a

Aktivan tjedan opatijskog DND-a

U predstojećem tjednu očekuje nas zabavni projekt pod nazivom „DND U SUSRET DJECI“. Naime, riječ je o putujućem likovno-kreativno programu i programu Bajkaonica na Dobreću koji se održava u srijedu, 16. lipnja 2021. od 17:00 do 19:00 h te je namijenjen djeci predškolskog i školskog uzrasta. Program će se odvijati u prostorijama Sportsko rekreacijskog centra na Dobreću.

Nakon toga, 17. lipnja, u sklopu programa skupštine, Antonia Katić, voditeljica programa „Bajkaonica“ održat će „Virtualnu Bajkaonicu“ tijekom koje će pripovijedati priča o Nikoli Tesli i održati likovno-kreativne radionice za sudionike skupštine.

Također, uz „Bajkaonicu“, Antonia će prezentirati rad udruge od početka pandemije COVID-19 do danas, uključujući realizirane projekte, aktivnosti koje su se provodile u online i offline okruženju.

Tokom dana, u popodnevim satima, udruga će sudjelovati na susretu nevladinih udruga i organizacija za ljudska prava EU, a dok će u petak, 18. lipnja 2021. od 10:00 do 17:00 h , članovi udruge sudjelovati na drugom dijelu Generalne skupštine Eurochild organizacije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Danas započinju radovi u Ulici 9. rujna

Obavještavamo o interventnim radovima na prekopu ceste i ugradnji vodolovne rešetke koji će se odvijati od 20. do 27. siječnja 2022. ...