Početna - IZDVOJENO - Američka bolnica traži čak 13 i pol milijuna kuna za liječenje Riječanke Mile, nastavlja se prikupljanje pomoći

Američka bolnica traži čak 13 i pol milijuna kuna za liječenje Riječanke Mile, nastavlja se prikupljanje pomoći

Brojni Riječani, ali i stanovnici svih drugih krajeva Hrvatske u protekla dva dana još jednom su pokazali da su uvijek spremni pomoći onima kojima je to najpotrebnija, a naročito ako su najmlađi u pitanju.

Vijest o apelu za pomoć dvogodišnjoj Riječanki Mili Rončević koju smo objavili na Fiumanu u utorak navečer podijelilo je više od dvije tisuće ljudi, a doseg objave bio je čak preko sto tisuća ljudi. Vijest su objavili ubrzo i brojni drugi regionalni i nacionalni mediji i pomoć je vrlo brzo počela pristizati iako cilj nije bio nimalo lagan – čak milijun dolara, koliko se očekivalo da će koštati liječenje u SAD-u.

No, tijekom četvrtka uslijedio je novi šok, a otkriveno je to u programu Kanala Ri. Cijena jednogodišnje liječenja male Mile zapravo je dvostruko skuplja, potrebno je prikupiti malo više od dva milijuna dolara, odnosno čak oko 13 i pol milijuna kuna.

Bolnica nažalost ne pristaje čak ni na obročno plaćanje, jer njezina obitelj je do sada uspjela prikupiti sredstava za liječenje u trajanju od tri mjeseca, već je potrebno kompletan iznos odmah uplatiti.

Još jednom se pozivaju svi koji su u prilici da pomognu sukladno svojim mogućnostima:

Marin Rončević
HR36 4133 0063 1100 0264 4
Opis plaćanja (obavezno) – “Darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...